Han Venema en Dio Medas

Han Venema

Ik ben halverwege de jaren negentig na een postacademische letselschadeopleiding begonnen als letselschaderegelaar. Vanaf de oprichting van ons advocatenkantoor in 1998 ben ik werkzaam voor slachtoffers van verkeers- en andere ongevallen. Ik ervaar dat onze inbreng ertoe doet. Dat kan volgens mij alleen door bereid te zijn tijd en energie te steken in de mens achter de opdrachtgever. Alleen met voldoende inlevingsvermogen en  door mee te denken kan een resultaat bereikt worden waar de cliënt ook echt tevreden mee is. 

Na een ongeval komt er een hoop op u en of uw gezin/familie af. Een hoop vragen en wellicht nog meer onzekerheden. 

Ons advies? Wacht niet te lang met het inschakelen van deskundige bijstand. Los van de vraag hoe ernstig of hoe blijvend het letsel is, het inschakelen van een letselschadeadvocaat na het ongeval is bijna altijd redelijk en als de aansprakelijkheid word erkend gratis. Daarom adviseren wij ook altijd om direct contact met ons op te nemen zodat we direct de juiste adviezen kunnen gegeven. 

Loopt uw letselschadezaak al jaren en sleept het zich maar voort? Ook dan kunnen we altijd met u kijken of het anders en/of beter kan. 

Dat kan door middel van een second opinion, een procesadvies en zelfs door middel van deelgeschillen en/of andere procedures bij de rechter. Als dat u verder helpt kunnen we daarover prijsafspraken maken. Ook als u moet procederen tegen de verzekeraar maken we graag concrete en transparante kostenafspraken met u. 

Han Venema

Naast mijn werk als advocaat heb ik zitting in de Raad van Toezicht van PRO Emmen (de praktijkschool in Emmen). In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd en aandacht aan mijn hobby, oude CitroënsDe afwijkende vormen en de enorme innovaties (voor die tijd) die Citroen deze oude auto’s heeft meegegeven spreken mij erg aan en vervelen mij nooit. 

Empathie, compassie maar niet blind voor de realiteit, dat is de manier waarop wij letselschadezaken en procedures oppakken. Dat mag u ook van ons verwachten. Dio Medas, mijn assistent, en ik staan voor u klaarBent u benieuwd naar wat wij voor u(w letselschadezaak) kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 0591 657702 (Dio Medas) of 06 50236304 (Han Venema).