PUNT ONDERNEMERS ABONNEMENT

Uiteraard streeft PUNT naar hoogwaardige juridische dienstverlening aan ondernemers; daar streven alle kantoren naar. PUNT wil daarom meer zijn en meer doen. De afgelopen tien jaar heeft PUNT laten zien dat zij laagdrempelig is. Door middel van het aangaan van het PUNT Ondernemers Abonnement hebben klanten van PUNT onbeperkte kosteloze toegang tot hun advocaat. 

PUNT is bekend met alle advocatengrappen. Hoe grappig ze soms ook zijn, elk geintje heeft een seintje.

De advocatuur heeft zich de afgelopen decennia welhaast onmogelijk gemaakt door de meter altijd op de achtergrond te laten lopen. Elke gedachte aan een zaak of een klant wordt verwoord in declarabele blokken en elk telefoontje ook al gaat het om iets heel anders ziet u terug op uw specificatieMet het PUNT Ondernemers Abonnement bent u daar van af. Als u belt om advies of te sparren betaalt u niet. Door middel van het abonnement heeft u voor € 399,- ex BTW per kalenderjaar alle telefonisch adviezen al betaald. Dat geldt ook voor het scannen van documenten zoals contracten en algemene voorwaarden. 

Het abonnement heeft als direct gevolg dat het contact tussen PUNT en haar klanten veel beter is geworden. Veel vaker is er contact en veel sneller kan er preventief worden gehandeld. 

Voor € 399,- ex BTW per kalenderjaar ontvangt u:

Onbeperkt telefonisch advies door een ondernemersadvocaat;
Een juridische quickscan van brieven, overeenkomsten voorwaarden en/of andere documenten;
Een korting van 10% op het uurtarief;
Beginnende ondernemers (eerste jaar inschrijving KvK) ontvangen 20% korting op het uurtarief;
Vaste inzichtelijke prijzen;
Onbeperkt aantal te verzenden eerste sommaties op ons briefpapier.
Basisuurtarief is in 2021 € 215,- ex BTW.

Uiteraard hoopt PUNT dat met telefonische consulten en het scannen van documenten alle mogelijke geschillen en/of rechtszaken worden voorkomen. Helaas lukt dat niet altijd. Moeten we echt verder met een zaak, dan maken we een dossiernummer aan en betaalt u een vaste prijs of een gereduceerd uurtarief.

Het PuntOndernemers Abonnement afsluiten?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor een afspraak neemt u contact met ons op via 0591 657702/ 06 50236304 of u vult deze link in.